Creatie van een massieve gedenksteen met gravure

Een massieve gedenksteen werd gemaakt van Belgische Blauwe Hardsteen met een blauwe grondlaag, gezandstraald en wit geschilderd zodat de tekst en de tekeningen zouden opvallen. Daarna werd aan de onderkant een gat geboord voor een gemakkelijke installatie. Tenslotte werd ook op de plaats van herdenking de overhandiging georganiseerd.

Deze stèle is sinds 20 augustus 2021 te zien op de Nieuwe Graanmarkt in Brussel.

Par cet évènement, on lui rend hommage avec ses passions : le basket et le dessin. Le collectif « Justice pour Mehdi » a décidé de se concentrer sur ses passions pour lui rendre hommage de façon positive, parce que c’était un jeune qui était positif, souriant et bienveillant.

Broer van Mehdi Bouda

#JusticePourMehdi

Op vrijdag 20 augustus 2021 werd in Brussel een eerbetoon gebracht aan de jonge Mehdi Bouda, die twee jaar eerder per ongeluk werd gedood door een Brussels politievoertuig. Zijn naam werd officieel gegeven aan het basketbalveld op de Place du Nouveau Marché aux Grains in aanwezigheid van de burgemeester.

Tijdens deze herdenkingsmanifestatie werd een massieve gedenksteen van Belgische Blauwe Hardsteen onthuld. Het werd gegraveerd met de naam van Mehdi Bouda en de tekeningen van de jongen zijn ook op elke zijde te zien.

Voor meer details, zie dit artikel van RTL Info : RTL info: Hommage au jeune Mehdi Bouda à Bruxelles

Newsletter

News letter

Promos, offres et dernières nouveautés

Promotions, offers and latest news

Showroom

Lundi au vendredi de 8h00 à 18h00.

Samedi de 9h00 à 16h30.

Enlèvement

Lundi au vendredi de 8h00 à 18h00.

Samedi de 9h00 à 14h30.

Marbrerie de Soignies | 2021 - Nom marketing : Carrières de Maffle