Dekton

Dekton

DEKTON IS EEN VERFIJND MENGSEL VAN GRONDSTOFFEN VOOR DE VERVAARDIGING VAN GLAZEN, ULTRAMODERNE PORSELEINEN EN KWARTSOPPERVLAKKEN.

Dekton gebruikt de eigen sintertechnologie, een hoogtechnologisch proces dat een versnelde versie is van de metamorfische veranderingen die natuursteen ondergaat, blootgesteld gedurende duizenden jaren aan hoge druk en temperaturen.

 • Dekton Keon keuken werkblad
 • Dekton Trilium Keuken Werkblad

Atouts

 1. UV BESTENDIGHEID
  Het Dekton-oppervlak is zeer goed bestand tegen ultraviolet (UV) licht en zal na verloop van tijd niet vervagen of degraderen. Hij is daarom geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen.
 2. KRASBESTENDIGHEID
  Dekton is het meest krasbestendige oppervlak op de markt. Hoewel contact met het lemmet van een mes niet schadelijk is, raden wij u aan een snijplank te gebruiken om uw keukengerei te beschermen.
 3. VLEKBESTENDIGHEID
  Terwijl andere oppervlakken vlekbestendig zijn, is Dekton volledig vlekbestendig. Hardnekkige vlekken zoals wijn, koffie, markeerstiften of roest kunt u gemakkelijk verwijderen. De zeer lage porositeit van Dekton en de afwezigheid van harsen maken dit oppervlak bestand tegen chemicaliën. Druppels of spatten van huishoudchemicaliën zoals bleekmiddel, rioolreinigers of zelfs ontvettingsmiddelen hebben geen invloed op Dekton.
 4. HITTEBESTENDIGHEID
  Dekton is bestand tegen hoge temperaturen zonder te verbranden, verschroeien of barsten. Hete pannen of apparaten zoals slowcookers kunnen zonder vrees direct op het oppervlak worden geplaatst.
 5. SLIJTAGEWEERSTAND
  Dekton is zelfs beter bestand tegen slijtage dan graniet. Dit maakt het een perfect oppervlak voor commercieel gebruik of gebieden met veel verkeer, zoals vloeren. Terwijl andere oppervlakken na verloop van tijd degraderen, blijft de afwerking van Dekton onberispelijk gedurende de hele levensduur van het product. Het is nooit nodig om het materiaal te polijsten of te overspuiten.
 6. KOUDEBESTENDIGHEID
  Met zijn lage thermische uitzettingscoëfficiënt is Dekton bestand tegen thermische schokken, van extreme hitte tot extreme koude. Van nature ijs- en dooibestendig, is het een ideaal oppervlak voor de koudste omgevingen.

Newsletter

News letter

Promos, offres et dernières nouveautés

Promotions, offers and latest news

Showroom

Lundi au vendredi de 8h00 à 18h00.

Samedi de 9h00 à 16h30.

Enlèvement

Lundi au vendredi de 8h00 à 18h00.

Samedi de 9h00 à 14h30.

Marbrerie de Soignies | 2021 - Nom marketing : Carrières de Maffle